Beauty

De beautyhacks die jij moet weten

posted by Claudia april 15, 2016 0 comments
Beautyhacks

Beautyhacks er zijn er genoeg en ze maken je leven een stukje gemakkelijker, het levert je ten slotte ook nog eens heel wat tijd op. Het wordt steeds belangrijker gevonden hoe je eruit ziet en er wordt dan ook genoeg gebruik gemaakt van allerlei verzorgingsproducten. Toch zijn er vaak dus ook een groot aantal tips, die mensen al gauw niet weten. Dit is erg zonde, want deze tips kunnen jouw dus tijd opleveren. Hieronder een aantal van deze beautyhacks.

Je lippen

De lippen vormen een erg belangrijk onderdeel van ons lichaam en we laten ze graag wat voller lijken of willen ze laten opvallen door middel van lippenstift. Wil jij graag een unieke kleur lippenstift? Dan kan dat zeer gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is vaseline mengen met oogschaduw en je hebt je eigen unieke kleur lippenstift. Wil je graag wat vollere lippen? Dan is het aanbrengen van oogcrème een aanrader, het is dus handig om beginnende rimpels mee weg te werken, maar ook nog eens om vollere lippen mee te creëren.

Je haar

We maken ons haar vaak vast met schuifspeldjes, maar na een tijdje zakt je haar uit en zijn de speldjes er alweer uit. Dit is erg frustrerend, een tip hiervoor is om de ‘geribbelde’ kant van het speldje op je hoofdhuid te schuiven, dan blijft het speldje gegarandeerd beter zitten. Een aschuifspeldjesndere tips is om je schuifspeldjes in te spuiten met haarlak voordat je ze in je haar schuift. Wil je graag wat voller haar? Gebruik dan wenkbrauwpoeder, dit houdt zich namelijk erg goed vast aan de haartjes en daardoor lijkt het alsof jij voller haar hebt. Dit is dan ook precies de reden waarom het door veel dames met dun haar al wordt gebruikt. Wil jij graag super snel golvend haar? Probeer dan deze handige tip eens. Maak vier vlechten in je haar, twee van voor en twee van achter. Pak je stijltang erbij en stijl goed over de vlechten heen. Als je haar is afgekoeld kan je de vlechten voorzichtig losmaken, schud je haar een beetje, maak het af met haarlak en voilà daar is je golvend haar.

Je ogen

Wanneer je oogschaduw wil aanbrengen is het zeer verstandig om eerst met een make-uppotlood je oowaterlijngleden in te kleuren, maar wel met dezelfde kleur als die van je oogschaduw. Als je daarna de gewenste oogschaduw aanbrengt, zal je zien dat de kleur intensiever is en meer diepte krijgt. Wil je graag aan smokey eye-look aanbrengen, smeer dan eerst wat gel onder je ogen of leg er watjes op. Dat zal jou een hoop tijd schelen, want je hoeft die donkere poeder er niet af te vegen. Wil je er iets frisser uitzien? Gebruik dan een lichte of witte oogpotlood bij je binnenste waterlijn, hierdoor zie je er in één oogopslag direct fris en fruitig uit.

Naast deze beautyhacks zijn er nog veel meer tips die je erg veel tijd kunnen opleveren of die gewoon erg handig zijn om te weten. Zonder deze beautyhacks ben je al gauw een stuk langer bezig met het aanbrengen van make-up of met het creëren van een haarlook en natuurlijk zitten er altijd tips bij die gewoon zeer handig zijn om te weten.

 

Andere interessante artikelen

Leave a Comment