Beauty

Tanden bleken met Whitestrips van Crest 3D White

posted by Andre augustus 1, 2016 0 comments
1517678

De Crest 3D White producten bevatten ongeveer 2 tot 12 procent waterstofperoxide, dit zorgt ervoor dat de resultaten die je met Crest 3D White boekt verbluffend zijn. De Strips van Crest 3D White werken ontzettend goed en zijn erg makkelijk in gebruik.

Zeker met de nieuwe Advanced Seal techniek, die zorgt ervoor dat je gewoon je dagelijkse bezigheden kan blijven uitvoeren tijdens het dragen van de plakstrips. Ze strips blijven zitten tijdens het praten en water drinken. De Plakstrips van Crest worden op het internet “whitestrips” genoemd, dit maakt het makkelijker om de strips te vinden.

Wat doet waterstofperoxide met je gebit?

De waterstofperoxide in de tanden bleekmiddelen zorgt ervoor dat je tanden mooi wit worden, het nadeel van waterstofperoxide is dat als je gevoelige tanden hebt je hier last van kan krijgen. Je tanden kunnen wat gevoelig worden en je tandvlees kan geïrriteerd raken, maar het hangt volledig af van de gevoeligheid van jouw gebit. De tandarts en mondhygiënist gebruikt alleen maar producten met een waterstofperoxide van 6% minimaal, dit zorgt dan ook voor het mooie resultaat na een dure behandeling bij een specialist.

Mogelijke gevolgen van verkeerd gebruik van waterstofperoxide:

  • Blaasjes brandwonden op tong of wang
  • Gevoelige tanden of tandvlees
  • Kan je glazuur poreus maken

Niet elk gebit is hetzelfde

Adviseren welke tanden bleek kit het beste is voor jouw persoonlijk is lastig. Elk gebit is anders en iedereen is de afgelopen jaar op zijn eigen manier met zijn gebit omgegaan. Ga je elk half jaar naar de tandarts en kom je altijd zonder bijzonderheden door de controle? Dan zal je gebit goed zijn, maar het is per persoon afhankelijk hoe je reageert op de kuren die wij aanbieden.

Wil je producten zonder Waterstofperoxide, kies dan voor Mr.Blanc

In ons assortiment vind je ook tanden bleeksets die geen waterstofperoxide bevatten. Wil je dat liever gebruiken als eerste bleekset, bekijk dan de resultaten van andere gebruikers op het internet. De tanden bleeksets van MR.BLANC zijn erg populair en worden veel gepromoot op sociale media. Bestel op tandenbleekwinkel.nl de populaire mr.blanc tanden bleeksets!

Andere interessante artikelen

Leave a Comment