Beauty

Wat is een dermaroller?

posted by Thomas oktober 4, 2016 0 comments
derma-roller

De dermaroller is een apparaat voor de huid, het zorgt ervoor dat je huid er weer jonger uitziet. Met huidveroudering worden o.a. rimpels bedoeld. Je moet de dermaroller over je gezicht heen rollen en de naalden zullen het huid automatisch aanraken. Het apparaat zorgt er ook voor dat je huid wordt verstevigd. Voordat je begint met de dermaroller kun je een crème aanbrengen op je gezicht. Hierdoor werkt de dermaroller beter en wordt je huid minder rood. Als je klaar bent met dermaroller kan je gezicht rood zijn. Dit gebeurt dus best vaak en het is helemaal niet zo erg. De dermaroller is niet geschikt voor andere lichaamsdelen dan je gezicht.

Een dermaroller in gebruik

Het is zeer eenvoudig om een dermaroller te gebruiken, maar een keuze maken uit de verschillende soorten is wat moeilijker. Er zijn heel veel varianten van de dermaroller en daardoor weet je vaak niet weten welke je moet kiezen. Als je net begint met het gebruiken van de dermaroller moet je een kleine dermaroller halen, met weinig en korte naalden. Je huid moet eerst wennen aan naalden en daarom is het beter om niet gelijk te beginnen met grote naalden. Er zijn verschillende afmetingen als het gaat om de naalden. Zo heb je hele kleine van 0,2 mm, maar ook grote van meer dan 2 mm. De dermaroller doet over het algemeen geen pijn, maar elk huid is natuurlijk anders. Er zijn diverse kleuren van de dermaroller beschikbaar. Ook zijn er hoesjes waar je ze in kunt bewaren. Hierdoor beschadigen ze ook minder snel.

Hoe reinig je een dermaroller?

Als je gebruik maakt van een dermaroller moet je het ook reinigen. Als je het reinigt, zorg je ervoor dat de dermaroller schoon blijft. Als je dit niet doet kunnen er bacteriën en infecties ontstaan. Als je de dermaroller dan weer gaat gebruiken kunnen de bacteriën op je huid komen en gaat je huid irriteren. Het wordt niet schoon met alleen water en daarom bestaat er ook een speciaal product. De dermaroller cleaner is speciaal gemaakt voor dit apparaat en zorgt ervoor dat alles schoon wordt. De cleaner was je af als je klaar bent en je laat het dan even drogen. De dermaroller gaat zeker wel één jaar mee.

Andere cosmetica artikelen

Naast dermarollers zijn er natuurlijk ook allemaal andere cosmetica producten die ervoor zorgen dat je huid er weer jonger uitziet. Het is verstandig om gebruik te maken van lekkere producten tijdens het douchen om lekker te ruiken en op je huid te voeden. Na het douchen als je na je werk gaat of je gaat uit, dan doen dames vaak een vorm van make-up op. Deze producten zijn ook online te bestellen en er zijn allerlei merken beschikbaar. De producten van het merk W7 Cosmetics beginnen steeds populairder te worden en dit komt door de uitstekende kwaliteit.

Bron: Dermarolling

Andere interessante artikelen

Leave a Comment