Beauty

Waarom voedingssupplementen zo belangrijk zijn

posted by Shannen oktober 6, 2016 0 comments
gezondheid

Veel mensen realiseren zich het niet, maar terwijl je denkt dat je gezond eet bouw je ongemerkt allerlei voedingstekorten op. En op lange termijn leiden voedingstekorten tot bepaalde klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, gewrichtsklachten, depressie of nog erger zelfs.

Voedingstekorten ontstaan als je niet dagelijks alle vitamines, mineralen binnenkrijgt die jouw lichaam wel nodig heeft maar niet zelf kan aanmaken. Mensen denken dat als ze normaal eten ze die tekorten niet oplopen, maar niets is minder waar.

Herbalife

Herbalife levert producten die kunnen helpen om geen voedingstekorten op te lopen. De ingrediƫnten zijn allemaal natuurlijk en de supplementen zitten vol met essentiele voedingsstoffen, vitamines en mineralen.

Een tekort aan voedingsstoffen loop je natuurlijk op als je niet komt aan de dagelijkse hoeveelheid die vermeld staat in de schijf van vijf. Het is natuurlijk lastig om elke dat opnieuw op deze schijf te kijken en vervolgens te eten en te drinken wat daarop staat vermeld en dan ook nog eens in de juiste hoeveelheden. Soms ga je uit eten of zijn er andere gelegenheden waarbij je niet aan deze producten komt.

Een andere reden is dat veel producten zoals fruit en groente tegenwoordig veel minder voedingsstoffen bevatten dan pakweg tien twintig en dertig jaar geleden. Door de huidige manier waarop fruit en groente wordt gekweekt worden er veel minder vitamines en mineralen aangemaakt door de planten. En dat heeft ook weer gevolgen voor de hoeveelheden die je dagelijks binnenkrijgt.

Daardoor zijn supplementen tegenwoordig bijna onmisbaar. Een multivitamine is vaak al voldoende om heel ver te komen. Maar ook visolie is noodzakelijk om voldoende Omega 3 en Omega 6 binnen te krijgen als je wekelijks onvoldoende vis eet bijvoorbeeld.

Wilt u meer informatie over Herbalife of de producten neem dan eens een kijkje op www.topdieet.nl of herba-webwinkel.nl. Daar staat alle informatie op die je nodig hebt. Voedingsinformatie. Alerlei weetjes. Tips. En als je wilt afvallen kun je hier ook alles vinden wat je wilt weten.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment