Beauty

Alternatief voor schaamlipcorrectie

posted by Richella november 17, 2016 0 comments
1517678

Als te grote schaamlippen een probleem worden
Geen enkele vrouw is hetzelfde qua lichaamsbouw. Daar waar de ene vrouw een heel elastische huid heeft en wel de eeuwige jeugd lijkt te hebben begint een andere vrouw er reeds rond haar veertigste ouder uit te zien. De oorzaken hiervan zijn heel divers. De belangrijkste oorzaak van een oudere rimpelige huid is echter fysieke inspanning. Dit geldt voor de hele huid, en dus ook voor de huid in de schaamstreek. Op het moment dat een vrouw een kind baart wordt de huid bij de vagina behoorlijk onder druk gezet. Deze huid kan daardoor na het baren van één of meerdere kinderen zodanig gaan hangen dat de binnenste schaamlippen naar buiten steken door de buitenste schaamlippen heen. Je spreekt dan van te grote schaamlippen. In een tijd waarin vrouwen hun onderlichaam scheren of zelfs elektrisch ontharen valt dit probleem natuurlijk behoorlijk op. Niet alleen oogt het lelijk en oud, een vrouw kan hier ook last van krijgen tijdens haar dagelijkse bezigheden.

Is een schaamlipcorrectie een mode-ingreep
Een schaamlipcorrectie hoeft dan ook niet per definitie alleen plaats te vinden om een jonger uiterlijk te krijgen. We spreken dan ook niet van een mode-operatie. Veel vrouwen zien enorm op tegen zo’n bezoek aan de plastische chirurg. Zij willen geen operatieve ingreep aan hun lichaam. In dat geval is het goed om te weten dat er een betaalbaarder en minder ingrijpend alternatief bestaat voor een schaamlipcorrectie; een -tijdelijke – correctie via een crème. Deze crème geeft de huid in de vagina tijdelijk zijn elasticiteit weer terug. De huid wordt strak getrokken wat voor de vrouw een aangenaam tintelend gevoel in de schaamstreek geeft. Na het aanbrengen van deze crème heeft de vrouw een jonger uiterlijk bij de vagina. Operatief ingrijpen is dus een mogelijkheid, maar niet de enige manier voor een schaamlipcorrectie.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment