Beauty

Ga stijlvol de winter in!

posted by Dante december 1, 2016 0 comments
trussardi

We moeten toch echt afscheid nemen van het warme weer. Kou, wind en regen is weer in opkomst. Maar dit betekent ook weer andere, nieuwe kleding! Nieuwe trends, fashion en stijl. Nieuwe jassen en warme truien komen weer op de markt. Maar wat betekend de winter van 2016 en 2017 voor schoenen?

De zomer is samen met het festivalseizoen achter de rug.  Dit betekent dat de schoenen weer schoon kunnen blijven. Tijd voor luxe mooie schoenen! Modieuze schoenen valt bij iedereen goed. Om ook in de herfst er stijlvol bij te lopen zijn designer schoenen een goede keuze.

Voor inspiratie een aantal mooie designer schoenen voor de herfst.

Attilio giutsi leombruniatillio

Het merk is al ouder dan 50 jaar en heeft veel gedistingeerd gevoel voor design en draag comfort. In 1958 startte Piero Giusti een fabriek in Montangro. Zijn zoon Attilio zette zijn vaders werk voort en makt schoenen die elegant, comfortabel en vooral modieus zijn. Met dit nieuwe exclusieve model van Attilio val je zeker op. Deze enkellaarsjes met lage hakken zijn voorzien van een zwarte skin met opvallende print wat erg modieus maakt.

Trussardi Jeans

trussardi

Sneaker valt bij iedereen wel goed. Loop er deze herfst gelijk luxe bij met deze sneakers. Met deze design schoenen zal je zeker opvallen. De schoenen zijn wit met goude kleuren. De schoen valt normaal en zit vrij comfortabel. De uitstraling is vrij basic. De glimmende gouden kleuren is wat de schoen doet opvallen. Met aan de zijkant goudenkleurige labels waar het merk in geschreven staat. Omdat ze vrij basic zijn passen ze bijna bij elk kledingstuk.

What for
what-for
What for is onderdeel van de Stella International Groep. Deze groep is wereldleider in high-end schoenen. Het merk wordt vooral in Frankrijk verkocht. De schoenen van What For worden ontworpen door een team die vooral in Parijs en Venetië werken. Voor elk seizoen komen zij met een nieuwe collectie.  Dit zijn de nieuwe exclusieve laarzen. Deze bordeaux rode laarzen passen perfect bij de herfst kleuren. De laarzen kunnen met mooie passende kleuren nog stijlvoller naar voren komen.

Natuurlijk zijn er tal andere schoenen die jou goed zullen staan deze herfst. Kijk daarom verder op verschillende webshops voor inspiratie. Met deze schoenen weet je zeker dat je goed zit. Alle drie exclusieve sneakers en laarzen zijn nu nog te bestellen. Vaak liggen ze de dag na bestelling al bij jou in huis.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment