Andere

Voel je vrouwelijk

posted by Gerard januari 19, 2017 0 comments
Massage met z'n tweeën

Het zijn van die zaken waar vrouwen helemaal bij zweren en waar mannen over het algemeen niks van moeten hebben: beauty en wellness. Wellness kan nog wel voor de beide seksen zijn, een massage of een sauna of Turks stoombad is best wel voor een gemengd publiek en er zijn mannen die ook gebruik maken van deze faciliteiten. Het beauty gedeelte is echter volledig weggelegd voor de vrouw. Mannen zal je daar niet veel tegen komen. Als je vrouwen vraagt waarom ze zich zo graag onderwerpen aan deze wereld, is het antwoord vaak: dan voel ik me een vrouw, en hou ik me bezig met leuke vrouwelijke dingen. Het is een soort van ‘me’ time voor de vrouw. En laten we dat dan ook vooral zo houden.

Salons groeien als paddenstoelen uit de grond

De toenemende interesse in de beauty en wellness laten ook Nederland niet onbetuigd. De beauty salons schieten als paddenstoelen uit de grond. En dat is een goede zaak! Studies hebben al aangetoond dat dit soort zaken bijdraagt aan het zelfvertrouwen van de vrouw en ook de innerlijke stabiliteit komt er door de massages en heerlijke baden en sauna’s erg goed vanaf. Een voorbeeld van een salon wat heel goed staat aangeschreven en een breed scala aan beauty en wellness kent, is Beauty Salon Delft. Dit salon staat bekend als erg kundig en schoon. Kijk daarom eens op http://www.salon-tres.nl/ waar je veel informatie vindt over alle dingen die zij aanbieden. Je vindt er ook veel recensies op van bijna allemaal tevreden klanten.  Laat je daarom eens lekker onder handen nemen bij dit mooie salon, en vindt jezelf weer helemaal als herboren terug als je de deur uit loopt e weer de straat in gaat. De studies hebben niet voor niets laten zien dat er flink wat gezondheidsvoordelen zijn bij het bezoeken van beauty en wellness faciliteiten.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment