Voeding

Magnesium voor een sterker lichaam en rustige geest!

posted by Gerard februari 9, 2017 0 comments
dieet

Heeft u last van spierkrampen, spanning op het lichaam, of een verhoogde bloeddruk? Zo ja, dan is de kans aanwezig dat u een tekort aan dit mineraal heeft. Magnesium is een essentieel mineraal voor ons lichaam dat bij een ongezond eetpatroon zomaar kan ontbreken in uw eetpatroon. Dat zou spijtig zijn, want dit cruciale mineraal is makkelijk te verkrijgen als voedingssupplement, bovendien kan het op veel verschillende manieren worden opgenomen door het lichaam.

Sterker Lichaam

Een tekort is meestal het eerst te merken wanneer er gesport wordt, want bij de energiestofwisseling speelt magnesium een belangrijke rol. Sporters hebben bij een tekort last van krampen en spanning op de spieren, waardoor zowel de prestatie als het herstel veel minder is. Daarnaast versterkt het belangrijke mineraal de botten, daarom is dit supplement ideaal voor sporters.

Rustige geest

Daarnaast ondersteunt magnesium de geest en laat het veel mensen beter renderen in het dagelijks leven, zo werkt het tegen lusteloosheid, stress en hyperactiviteit en dat allemaal door de ontspannende werking. Het zenuwstelsel wordt bevorderd door dit wonderlijke middeltje, waardoor lichaam en geest beter communiceren en u het optimale uit uzelf haalt.

Opname

Het voordeel van magnesium is dat het op ontzettend veel manieren kan worden opgenomen door ons lichaam, het kan gedronken worden door het op te lossen in water, het kan in een vaste vorm worden ingenomen, maar magnesiumolie is ook een goed alternatief. Ons lichaam neemt dit namelijk ook op via de huid, zo is een magnesiumbad of een voetenbadje dé manier om even te ontspannen.

Lichaam en geest

Op zowel mentaal als fysiek gebied is dit supplement een wondermiddel dat uw lichaam en geest optimaal laat renderen. Voor een actieve en ontspannen levenswijze is dit mineraal perfect, maar velen moeten dit nog ontdekken. Bovendien zijn er veel verschillende van opname door het lichaam ideaal en is er voor elk wat wils.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment