BeautyVoeding

Lekker in je vel

posted by Gerard maart 10, 2017 0 comments

Beauty het is een woord wat we vaak voorbij zien komen. Tijdschriften, tv programma’s, iedereen en heel de wereld heeft er wel een mening over wat voor hen nou schoonheid is. Schoonheid is voor mij wanneer je jezelf goed voelt, lekker in je vel zit en tevreden bent met hoe je bent. Toch zit hier vaak een probleem, want we worden vaak onzeker gemaakt. Zijn we wel goed zoals we zijn en hoe kunnen we nog mooier worden?

Probeer je eens een tijdje af te sluiten van alle nlekker-in-je-velegatieve berichten die je via tv, magazines en social media binnenkrijgt. Probeer eens een maand een positieve en optimistische insteek en je zult zien dat je al veel verder komt. Wie goed doet, komt goed. Help ook eens een ander, wanneer deze het moeilijk heeft. Het geeft de ander een fijn gevoel en jou vaak voldoening, omdat je ziet hoe blij het de ander maakt. Ook is voldoende beweging vaak belangrijk. Denk niet gelijk dat ik iedereen de sportschool in wil praten maar een uurtje bewegen op een dag is erg goed voor je. Neem bijvoorbeeld de fiets voor kleine stukjes, naar je werk, de school van je kinderen of voor een kleine boodschap. Of neem wat vaker de trap op je werk.
Kleine dingen kunnen het verschil maken en deze leer je dan ook vanzelf meer waarderen. Bovendien gaat de zon weer meer schijnen, want we gaan naar het voorjaar en de zomer op aan, heerlijk! Neem soms eens even lekker tijd voor jezelf en ga dan eens naar buiten. Het zonlicht zorgt voor een aanmaak van vitamine D. Dit hebben we nodig om ons lichaam voldoende energie te geven en om sterke tanden en botten te behouden. Daarnaast is het natuurlijk fijn om af en toe een frisse neus te halen. Ook voeding kan bijdrage aan een fijn gevoel. Kook met verse producten en eet gezond en gevarieerd. Hierdoor krijg je ook alle voedingsstoffen binnen die je lichaam draaiende moeten houden en zal je merken dat je je al snel energieker voelt. Wanneer jij lekker in je vel zit, straal je dit uit naar anderen en ben jij dus echt de beauty van het stel!

Andere interessante artikelen

Leave a Comment