Mode

4x Tips voor een vollere bilpartij

posted by Gerard maart 21, 2017 0 comments
5333455565_80413bf338_o

Sommige meiden zij van nature gezegend met een goed stel billen. Dan zie je dat lopen, en kijk je zodra je thuis bent nog eens beteuterd in de spiegel naar je eigen plankjes – ehh billen. Misschien train je jezelf wel een ongeluk, maar blijven die perfecte ronde billen helaas vooralsnog uit. En als die gave leren broek dan je billen helemaal lijkt weg te toveren, ben je ten einde raad. Maar dat hoeft niet meer, want met deze kledingitems ben jij in één klap bootylicious!

Kontzakmania
Allereerst: kies een jeans met goed geplaatste kontzakken! Dus geen jeans met te laag geplaatste zakken, blijf ver weg van broeken met rijkelijk versierde broekzakken en de zakken moeten ook niet te groot zijn. Hoe mooi je de vintage Levi’s mom jeans ook vindt, heb je al weinig billen dan doet deze broek je achterwerk helemaal verdwijnen. Kies liever voor een jeans met normaal geplaatste zakken van doorsnee grootte.

Flared jeans
Terug van weggeweest: de flared jeans. Flared jeans, ook wel bell bottom genoemd, is een modetrend waarbij broekspijpen vanaf de knie wijd uitlopen, waardoor er een soort ’’bel’’ ontstaat. Niet ieders favoriete pasvorm, maar als je die perfecte bilpartij wilt creëren, is dit zeker het overwegen waard. Daar komt nog eens bij dat de flared jeans dit voorjaar hard bezig is met een comeback, dus je hoeft niet meer je moeders oude flared jeans aan om een mooie bilpartij te creëren!
Hoge hakken
Dit wisten we natuurlijk al langer, maar we zeggen het toch nog maar een keer; een paar hoge hakken doet wonderen voor het volume van je achterwerk. Niet alleen ga je er vrouwelijker door lopen en schud je onbewust toch net even meer met die billen, maar je billen gaan er ook echt wat ronder uitzien.

Trompet rok
De trompetrok – die zo wordt genoemd vanwege het trompetvormige tuutje onderaan de rok – helpt je om je vrouwelijkheid accentueren en je heupen en billen optisch groter doen laten lijken. Hetzelfde geld overigens voor de kokerrok!

Andere interessante artikelen

Leave a Comment