BeautyWellness

Vinoble Detox in de Alpen

posted by Gerard april 4, 2017 0 comments

Veel mensen die even willen bijkomen van alle drukte gaan voor een relax vakantie naar een tropisch vakantieoord, waarbij zij lekker kunnen genieten van de spa en massages. Toch hoeven we voor dit luxe gevoel niet zo ver weg. In de Oostenrijkse Alpen is er nu een spa hotel met een Vinoble Detox behandeling. Wilt u dus even helemaal bijkomen, ga dan naar de Oostenrijkse Alpen!

Wat is een Vinoble Detox behandeling nou eigenlijk?
Dankzij de schone, ijle berglucht krijgt je lichaam nieuwe energie en kracht. Dit in combinatie met een detox behandeling zorgt ervoor dat je als herboren terug gaat naar Nederland. De ontslakkingskuur bestaat uit wikkelbehandeling en peelings, in combinaties met een reinigende lichaamsmassage en bergwandelingen. De indoor behandelingen vinden plaats in de fraaie salons van Hotel Post. Dit hotel is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk en bevindt zich in het hart van de Tiroler Zugspitz. Het hotel heeft de beschikking over een 2000 m2 groot en ongekend luxe wellness paradijs; Rosalpin Spa. Tijdens de behandeling heb je daarom meestal uitzicht op de imposante bergen. Voor de therapeutische Vinoble-behandelingen worden producten gebruikt, ontleend van druivenpitten, koudgeperste druivenpitolie en rode wijn extracten. Door een combinatie van deze producten wordt de werkzame stof sneller door de huid opgenomen en zal de doorbloeding verbeteren. Dit zorgt samen voor een zachte, zuivere, strakke en mooiere huid.

De therapie is opgebouwd uit vier onderdelen; een Lichaamspeeling met Vinoble Druivenpit en driemaal een Vinoble Essence-Aroma-Wikkelsessie. Ieder onderdeel duurt 60 minuten. Daarnaast kun je ook nog drie uitgebreide detox-massages ondergaan, waarbij de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen worden gestimuleerd. Deze behandelingen in combinatie met een aantal Nordic Walking wandelingen door de prachtige Oostenrijkse Alpen zullen het programma compleet maken. Het totale programma duurt circa 390 minuten, verspreid over drie dagen. De kosten voor dit programma bedragen €480,- per persoon.

spa

Andere interessante artikelen

Leave a Comment