Beauty

Help ik heb haar uitval..

posted by Gerard mei 3, 2017 0 comments
thumbnail-haar-contouring_zpsaqdih4ih

We hebben steeds vaker last van haar uitval. Niet gek als je er zo over na denkt. Zonder dat we het weten beschadigen we dagelijks ons hoofdhuid. Hier moet natuurlijk hard aan gewerkt worden.

Door gebruik te maken van de volgende tips komen we binnen no time alweer een stuk verder!

  • Masseer je hoofd

Masseer langzaam je hoofdhuid. Dit stimuleert niet alleen de doorbloeding maar creëert ook een beter haar conditie.

  • Wees voorzichtig

Gebruik milde shampoos en conditioners met bijvoorbeeld hypoallergene formules en zorg dat er niet te veel aan je haren getrokken wordt. Denk hier bijvoorbeeld aan bij het borstelen of strakke staart.  Draag een pet of blijf zoveel mogelijk van de zon vandaan. Een warme hoofdhuid zorg namelijk ook voor vele problemen.

  • Instaleer een filter op je douche kop

Hard water kan een negatief effect hebben op je huid en met name je hoofdhuid. Als je gaat krabben door de jeuk, kun je de haarfollikels permanent beschadigen. Dit willen we natuurlijk niet. Zorg dat je over een douchekop beschikt met meerdere functies. Hierbij is de straalkracht prioriteit!

  • Praat met je kapper

We kunnen natuurlijk niet zelf de conditie van ons haar bepalen plan daarom gerust een afspraakje bij de kapper. Zo kun je op advies de juiste producten kopen en komen jullie samen met een kapsel dat wellicht je haar voller doet lijken.

  • Eet meer groenten en fruit

Probeer zo gevarieerd mogelijk te eten. Zo bevatten groeten en fruit vele vitaminen en antioxidanten die voedend werken op je haarfollikels.

Helaas kunnen we niet altijd alles hebben en is het verminderen van haaruitval voor vele misschien niet te stoppen. Zo ondergaat de meerderheid een haartransplantatie of zijn vele nog aan het experimenteren met producten. Zo lang jij er vrede mee hebt moet je er gewoon mee door gaan.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment