BeautyVoeding

Schoonheid van binnen en schoonheid van buiten

posted by Gerard mei 23, 2017 0 comments

Jouw lichaam bestaat uit miljarden cellen die stuk voor stuk onmisbaar zijn als je jezelf goed wilt voelen en er goed wilt uitzien. Je moet dus je best doen om al deze lichaamscellen goed te onderhouden. Dit kan van buitenaf en dit kan van binnenuit.

Een mooie huid creëer je niet alleen door allerlei crèmes op jouw lichaam te smeren. Maar goede en uitgebalanceerde voeding is ook heel belangrijk als je geen gerimpelde, ruwe of harde huid wil. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van cellulitis.

Hoe zorg je er nu voor dat jij jouw lichaam gezond houdt van binnen en van buiten ?
Dit doe je door uitgebalanceerd te eten. Met Herbalife bijvoorbeeld. Herbalife bevat alles wat je nodig hebt om jouw lichaam optimaal te voeden. Zowel inwendig als uitwendig. De Herbalife SKIN huidverzorgingproducten bevatten meer dan 15 vitaminen en botanische extracten. Hierdoor voedt je jouw lichaam van buitenaf.
De range aan producten bestaat uit dagelijkse reinigingsmiddelen en vochtinbrengers. Maar ook scrubs en bjvoorbeeld shampoos en conditioners. De persoonlijke verzorgingslijn van Herbalife bevat alle producten die u nodig heeft om u lichaam er mooi uit te laten zien.

Herbalife inwendige voeding
Maar je voedt jouw lichaam natuurlijk ook van binnenuit. En hiervoor zijn de maaltijdvervangende shakes en overige supplementen ontwikkeld. Shakes met hierin de belangrijkste voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. En andere supplementen zoals visolie, eiwitrepen, energydrinks.

Je kan de producten 1, 2 of 3 keer per dag nemen en de maaltijdvervangende shakes bijvoorbeeld als je een gewichtsprogramma volgt. Alle producten zijn uitvoerig getest en volledig veilig. Ben je bang voor een overdosering ? Bij Herbalife hoef je hier niet bang voor te zijn.

Sportvoeding
Ben je (top)sporter ? Denk dan ook eens aan de Herbalife 24 Sportvoedingsproducten. Deze producten, volledig in lijn met de anti dopingsreglementen geven jou een beter herstel, beter uithoudingsvermogen en helpen jou jouw sportprestaties zichtbaar te verbeteren.

 

Andere interessante artikelen

Leave a Comment