Andere

Verwaarloos je haar niet in de zomer

posted by Gerard juli 27, 2017 0 comments

Het is eindelijk weer zomer! Dat houdt niet alleen in dat de temperaturen omhoog gaan maar ook dat je al je zomerkleding uit de kast kunt halen en dat je met een koud drankje in je hand op een strandbedje kunt vertoeven. Veel mensen verkiezen de zomer boven andere seizoenen zoals de winter en de herfst. De zomer heeft echter niet alleen maar voordelen; de felle zon is ontzettend slecht voor je haar. Het is in de maanden juli en augustus dus cruciaal om je haar goed te verzorgen. De zon zorgt ervoor dat je haar heel dof en futloos wordt. Daarbij komt dat het zouten zeewater je haar flink kan beschadigen. Wanneer je altijd al droog haar hebt moet je extra goed opletten.

Haar punten kunnen gemakkelijk splijten en lokken kunnen zo droog als stro aanvoelen. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Er zijn een aantal dingen die helpen om je haar mooi te houden. Ten eerste is het slim om één keer per week een haarmasker aan te brengen in je haar. Een haarmasker verzorgt je lokken tot in de puntjes en hydrateert je haar. Je kunt met een haarmasker slapen dus het kost weinig moeite om het te proberen. Behalve een wekelijks haarmasker kun je er ook voor kiezen om dagelijks producten op oliebasis te gebruiken. Het is vooral belangrijk om deze olie aan de punten aan te brengen omdat deze het snelst droog worden.

Wil je haar extensions zetten in de zomer? Denk hier van te voren goed over na. Haar extensions drogen snel uit, vergen veel verzorging en je kunt niet met haar extensions zwemmen. Het is dus misschien een beter idee om dit in de winter uit te proberen. Al met al is het geen makkelijke klus om je haar goed te hydrateren in de zomer. Met deze tips ben je al aardig op weg.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment