Beauty

Wimperserum

posted by Gerard augustus 29, 2017 0 comments
35805634912_e8c35973cc_z

 

Wimperserum

 

 

Hoe je wimpers eruit zien is de laatste jaren een belangrijk aandachtspunt geworden als het gaat om het uiterlijk van vrouwen. Van die lang volle wimpers is wat vrouwen graag willen. Je ziet die mooie wimpers altijd in de reclames op tv wanneer bepaalde mascara’s gepromoot worden. Dan kun je tuurlijk kiezen om te vertrouwen dat deze reclames de waarheid spreken en deze mascara aanschaffen die zogenaamd wonderen doet. Helaas bestaan er geen mascara’s die je wimpers zomaar langer en voller maken. Hiervoor heb je een ander product nodig. Namelijk een wimperserum die je wimpers doet groeien. De laatste jaren wordt het echt steeds populairder en veel vrouwen zijn er positief over te spreken. Het is een erg gebruiksvriendelijk product en er worden eigenlijk nooit negatieve reacties over gegeven. Je brengt het wimperserum heel gemakkelijk aan. Het werkt hetzelfde als een eyeliner maar dan is het doorzichtig. Je kunt het aanbrengen op je oogleden met een dun kwastje.  Het beste is om het wimperserum gewoon ’s nachts op je oogleden te smeren. Als je dit ongeveer vijf weken doet dan zal je het resultaat gaan zien. Je zult echt verstelt staan hoe erg je wimpers groeien.

De tijden van alle mascara’s uittesten die er bestaan zijn voorbij. Met een wimperserum ben je verzekerd van lange en volle wimpers en ben je nooit meer teleurgesteld na de aankoop van een nieuwe mascara die uiteindelijk toch niet zo goed blijkt te zijn als op de reclame.  Je wimpers zien eruit alsof je wimperextensions in hebt, maar dan is het nu van jezelf. Wimperextensions zijn dus ook niet meer nodig als je een wimperserum gebruikt. Als je een goed wimperserum wilt dan betaal je hier al snel rond de 40 euro voor. Je kunt ook voor goedkopere serums kiezen, maar dan ben je niet verzekerd van een goed resultaat. De keuze is natuurlijk aan jezelf hoeveel geld je er voor over hebt. Er zijn heel veel verschillende wimperserums op de markt en ze beloven ons allemaal prachtige volle wimpers. Wimperserums kunnen echter alleen effectief zijn als ze een haargroeimiddel bevatten. Dit haargroeimiddel is cruciaal voor de effectiviteit van wimperserums. We praten hier over de stof prostaglandine-analogen. Dit zijn hormoonachtige stoffen die de haargroei stimuleren. Check dus bij aankoop van een wimperserum of deze stoffen in het serum zitten zodat jij het juiste wimperserum koopt. Deze zullen uiteraard wat duurder zijn, maar dan heb je ook wat. En bovendien zijn wimperextensions ook niet goedkoop en zijn volle wimpers van jezelf nog mooier ook.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment