Andere

Voorkom rimpels met een simpele botox behandeling

posted by Gerard augustus 30, 2017 0 comments
16076454781_7a4e87380b_b

Het is een onderwerp dat voor velen lastig te bespreken is, ouder worden. Met de leeftijd komen immers allerlei vervelende kwaaltjes om de hoek kijken en wordt ook de conditie van je huid minder. Gelukkig zijn met de hedendaagse behandelingen hier betaalbare en eenvoudige oplossingen voor.

Wat doet botox eigenlijk precies?

Wanneer we het over botox hebben zien we dat veel mensen de term wel kennen, maar eigenlijk niet precies weten wat het inhoudt. In principe is botox een verdovingsmiddel, dat in de huid wordt ingebracht met als doel om zenuweinden en bepaalde spiertjes stil te leggen.

Op deze wijze worden deze spiertjes niet meer gebruikt wat resulteert in het verminderen en voorkomen van zichtbare rimpels op het gezicht.

De ingreep

Tegenwoordig stelt een botox behandeling niet zo veel meer voor. Het is een relatief veilige ingreep en er zijn over het algemeen weinig complicaties. Vandaar dat we ook kunnen zien dat steeds meer mannen en vrouwen open staan voor deze behandeling. Natuurlijk is wel belangrijk om te kijken of een dergelijk behandeling voor jou geschikt is.

Wanneer is een botox ingreep voor mij geschikt?

Of je nu last hebt van rimpels op het voorhoofd, of eindelijk eens af wil van die storende kraaienpootjes, met een eenvoudige botox ingreep zijn deze wensen vaak snel te realiseren. Een botox behandeling kan ook worden ingezet om rimpels te voorkomen, daarom zien we ook dat relatief jongere personen openstaan voor deze behandeling.

We raden je uiteraard wel aan om altijd eerst goed met de betreffende arts te overleggen wat de verwachtingen kunnen zijn bij iedere specifieke ingreep.

Op Huisartskliniek.nl kun je meer lezen over de ingreep zelf, de kosten van de behandeling en de mogelijke complicaties. Zo krijg je een volledig beeld van de ingreep en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Andere interessante artikelen

Leave a Comment