Andere

Welke datingsites zijn vandaag de dag het populairst?

posted by Gerard september 28, 2017 0 comments
mosaic-love-heart

Er zijn tegenwoordig een hoop datingsites. Maar welke zijn vandaag de dag nou het populairst? Om je een klein overzicht te geven werken we de bekendste datingsites uit. Van dating voor getrouwde mannen/vrouwen tot een site waar mensen die hoger zijn opgeleid met elkaar in contact kunnen komen. Er zijn er een heleboel maar een aantal staan hoog in vaandel en worden veel gebruikt. Ben je op zoek naar de liefde van je leven maar ben je deze nog niet tegengekomen in het dagelijkse leven? Dan is onlinedating iets voor jou! Vind je partner via de internetdatingsites.

Online dating

Wanneer je het te druk hebt in je dagelijks leven en je komt niet de liefde tegen die je graag zou willen is online dating dé oplossing voor dit probleem. Door middel van een datingsite kun je aangeven met wie je in contact wilt komen. Denk aan leeftijd en geslacht. Wanneer je dit hebt ingevuld weergeeft de datingsite de potentiele partners voor je. Er zijn ook datingsites voor getrouwde mannen of vrouwen. Hier kunnen mensen die getrouwd zijn met andere flirten. Naast gemakkelijk in contact komen is de drempel vaak minder groot dan bij het aanspreken van iemand in het dagelijks leven.

Lexa

Een bekende datingsite is lexa, naast de bekendheid is het ook de grootste datingstite van Nederland. Lexa vindt dat daten niet alleen het vinden van een relatie is maar het ook andere dingen met zich meebrengt. Veel mensen zijn vaak gespannen tijdens het daten en vinden het harstikke leuk. Door middel van een service waarbij je je eigen profiel aanmaakt die uniek is zoekt lexa andere actieve leden die het beste bij jou passen. Lexa is tot een bepaalde hoogte gratis. Een account aanmaken is kosteloos. Wanneer je daadwerkelijk contact wilt leggen met een andere gebruiker is dit betaald. Wel zijn er af en toe acties dat het gebruik van lexa voor een bepaalde tijd volledig gratis is.

Parship

Een andere bekende datingstite is Parship. Deze staat erom bekend dat het veelal hooggeschoolde gebruikers heeft die een leeftijd hebben van 25+. Via parship komen gebruikers die over het algemeen hoger geschoold zijn in contact met elkaar en deze zijn vaak op zoek naar een serieuze relatie. Naast het in contact laten komen met andere gebruikers geeft Parship door middel van blogs tips en advies voor het daten. Dit om jou op de goede weg te helpen. In 2002 is de site opgericht en het is vandaag de dag de oudste datingsite voor hoger geschoolde. Bij parship kun je gratis een profiel aanmaken en andere bekijken. Wanneer je berichten wilt versturen dien je te betalen.

Second love

Deze datingsite is er voor getrouwde mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een tweede liefde. In principe is het een datingsite waar getrouwde mensen vreemdgaan. De slogan is daarom ook: “flirten is niet alleen voor singels”. Je kunt er gratis een account aanmaken en andere accounts van actieve gebruikers bekijken. Wanneer je een bericht wilt versturen moet je hiervoor betalen. Second love doelt op getrouwde mensen die opzoek zijn naar iets spannends buiten hun huwelijk.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment