Wellness

Geurkaarsen voor een heerlijk wellness moment

posted by Gerard januari 30, 2018 0 comments
geurkaarsen

Na een dag werken, klussen, sporten of andere inspanning is het heerlijk om even tot rust te komen tijdens een moment voor jezelf. Je kunt languit op de bank of met de benen omhoog in de luie stoel. Ook genieten veel mensen van een warm bad aan het einde van een drukke dag. Je kunt daarbij allerlei heerlijke oliën, gels en badschuimen kopen om het nog aangenamer te maken. Waar je niet als eerste aan denkt, maar wat ook een heerlijke toevoeging is jouw wellness-moment, zijn geurkaarsen. Geuren brengen bepaalde herinneringen en gevoelens naar boven en laten je heerlijk wegdromen in fijne sferen. Als je kiest voor geuren waar je positieve en rustige associaties bij hebt, zul je merken dat dit ook doorwerkt in je gemoed tijdens zo’n heerlijk badmoment.

Bolsius geurkaarsen

De geurkaarsen van Bolsius Aromatic zijn gemaakt van zuivere, natuurlijke ingrediënten en branden daarom schoon op met een pure, waarheidsgetrouwe geur. Het uitgebreide assortiment geeft je een grote verscheidenheid aan keuze in zowel zomer- als wintergeuren, maar ook in formaat en verpakking. Zo zijn er in het Bolsius geurkaarsen assortiment geurstompkaarsen, geurtheelichten, geurvotive kaarsjes, geurglazen en geurstokjes met verschillende hoeveelheden geurvloeistof verkrijgbaar. Ook het vrij nieuwe Creations assortiment met geurchips en bijbehorende branders is een groot succes. Met deze scented chips kun je je eigen geur samenstellen of kiezen uit één van de heerlijke Bolsius geuren. Je laat ze smelten in de brander en na een paar minuten komt een heerlijke geur vrij. De favorieten zomergeuren zijn vanille, lily of the valley, magnolia, lavendel, fresh linen en exotic mango. In de wintermaanden worden met name de geuren sandalwood, cranberry, sugar & spice, baked apple en winterdream gekozen. Maar ook de vele andere geuren zijn zeer populair.

Geurkaarsen kopen

Geurkaarsen zijn op veel plekken te koop, van supermarkt, tot tuincentrum en bouwmarkt. Ook online zijn er veel webshops te vinden. Het voordeel van online winkels is het vaak grote en uitgebreide assortiment en de eenvoud van het online shoppen. Voor het bestellen van Bolsius geurkaarsen adviseren we de webshop VanKaarstotServet. De service is uitstekend, de prijzen zijn laag en het assortiment is volledig.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment