Andere

Waar houdt het op? Beauty behandelingen steeds heftigere ingrepen worden

posted by Gerard april 19, 2018 0 comments
blog-1

Als ik zo om mee heen kijk zie ik overal perfectie. Meisjes met lange bruine krullen, of dat groepje meisjes bij de bushalte met hun volle lange wimpers. Op elk hoekje zit er een nagelstudio waar meiden binnen hun nagels aan het doen zijn. En dan nog niet gesproken over hoeveel meiden er tegenwoordig dikke volle lippen hebben. Is het een hype geworden? Als je het mij vraagt wel. Fillers en botox zijn razend populair onder BN’ers maar tegenwoordig ook voor ‘gewone’ mensen. Meiden van mijn leeftijd geven bakken met geld uit aan injecties. Ook wel logisch dat het zo populair is. De injecties zorgen voor een jonger en strakker gezicht. Wie wil dat nou niet?

Het verschil tussen botox en fillers
De keuze is snel gemaakt zal je zeggen. Of twijfelen we misschien nog? Elk meisje is wel eens onzeker, maar door alle behandelingen die je tegenwoordig aan je lichaam kan doen, lijkt het alleen maar erger te worden. Botox en fillers zijn allebei voorbeelden van geliefde cosmetische injecties. Maar wat weten we nou precies van deze producten? Wat kun je met deze cosmetische injecties bereiken? En wat zijn de belangrijkste verschillen tussen botox en fillers? Beide injecties worden ingespoten. Het grootste verschil tussen de twee producten is dat fillers rimpels of lijntjes opvullen en botox ervoor zorgt dat spieren zich ontspannen waardoor rimpels minder zichtbaar worden.

Gebieden botox en fillers

Waar botox en fillers tegenwoordig allemaal voor gebruikt worden, is ongelofelijk. Het wordt onder andere gebruikt voor voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, donkere kringen onder de ogen, volume junkbeenderen, neus behandelingen, vollere lippen, kincorrectie, wangen, junkbeen accentueren, maar ook voor traangroot behandelingen. Fillers zijn vooral populair bij behandelingen van bijvoorbeeld de lippen en wangen. Fillers kunnen ook goed gebruikt worden om wat volume aan bepaalde lichaamsdelen toe te voegen.

blog-1
Dus… gaan we voor fillers of botox?
Van een botox behandeling heb je gemiddeld 3 a 5 maanden plezier. Hoe vaker je botox gebruikt hoe langer de tijden tussen de behandelingen. De prijzen van botox behandelingen beginnen rond de 50 euro, maar kunnen ook oplopen naar de 700 euro. Het ligt er maar net aan hoe groot de hoeveelheid is. Van een filler behandeling heb je gemiddeld een jaar plezier. De kosten voor een fillerbehandeling liggen uiteen. Het ligt er aan hoeveel ml je wilt.

Botox, fillers of misschien wel helemaal geen beauty behandeling? Hmm.. lastig. Misschien moet ik me lichaam accepteren zoals het is. Ik ga er nog een nachtje over slapen.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment