Mode

Waarom basis shirts niet mogen ontbreken in je zomergarderobe!

posted by Gerard juni 7, 2018 0 comments
omslagbasicmannen

De zomer staat nu echt voor de deur en basis shirts zijn uitermate geschikt om je garderobe compleet te maken. Een simpel shirt kan met vele kledingitems gecombineerd worden. Denk eens aan een shirt in combinatie met een stoere jeans en sneakers. Hiermee creƫer je eenvoudig een stoere look.

Basis shirts met hoge draagcomfort

Het is natuurlijk ook belangrijk dat de shirts comfortabel te dragen zijn. Niet alleen als je ze los draagt maar ook in combinatie met een overhemd. Als je ze gaat gebruiken als onderkleding wil je dat ze lang mee gaan en dat ze hun vorm goed behouden. Basis shirts zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kijk goed welk geschikt zijn als bovenkleding en welk als onderkleding.

Wanneer draag je shirts?

Er zijn veel verschillende momenten om een shirt te dragen. Zo kun je eerst de keuze maken of je ze los gaat dragen of in combinatie met bijvoorbeeld een overhemd. Hierbij kun je rekening houden met de gelegenheid waar het voor bedoeld is. Welke shirts jij kiest hangt dus helemaal af voor welk doeleinde je het wilt dragen.

Draagbaarheid van shirts

Het is belangrijk dat shirts voelen als je tweede huid. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn speelt hierbij een grote rol. Als ze van katoen gemaakt zijn heeft dit veel voordelen. Het is zacht en het ademt goed. Hierdoor neemt het ook vocht op. Ondershirts worden vaak gemaakt met een deel stretch erin. Stretch is goed uitrekbaar en zorgt voor veel bewegingsruimte. Het kan tot wel 500 keer zijn eigen lengte worden uitgerekt!

De beste shirts eenvoudig online bestellen?

Wil jij je zomergarderobe compleet maken met shirts in topkwaliteiten? Wil jij je kast compleet maken met onmisbare basics? Kijk dan op deze site voor een ruim aan bod in zowel ronde halzen en V-halzen. Ook kun je nog kiezen tussen longsleeve (lange mouw) en shortsleeve (korte mouw). Laat je adviseren en verblijden met shirts waarbij jij je goed voelt!

 

Andere interessante artikelen

Leave a Comment