Andere

Floris van Bommel heren collectie

posted by Gerard oktober 2, 2018 0 comments

floris-van-bommel-heren

Floris van Bommel heren collectie, geen tegenslag was te groot

Van Bommel, een familiebedrijf en al meer dan drie eeuwen gekend wegens de ware vakmanschap. De schoenen zijn niet ongekend in Nederland. De fabriek is in 1734 gestart en heeft al jaren de naam hoog weten te houden. Ook online zijn deze fijne Floris van Bommel heren schoenen nu verkrijgbaar.

Trots op de geschiedenis
Wanneer je een zaak start krijg je te maken met grote prestaties, maar ook met diepe dalen. Ook de firma Van Bommel kreeg te maken met een aantal vervelende tegenvallen, maar heeft zich desondanks sterk gehouden. Inmiddels zijn er 9 generaties voorbij gevlogen en heeft Floris van Bommel heren schoenen in de markt gebracht.

De Floris van Bommel heren schoenen
Deze lijn is hip en modieus, maar ook stoer en mannelijk. In de collectie vind je Floris van Bommel heren boots, sneakers en nette schoenen voor die speciale gelegenheden. De lange geschiedenis heeft gezorgd voor kwalitatief goede schoenen en dat voel je. Het zijn van die schoenen die het liefst helemaal af zou willen dragen. Er is gedacht aan iedere mogelijke vorm van gemak, zowel in het dragen van de schoenen als in de uitstraling van de schoenen. Een fijne pasvorm en een design die tijdloos is. Dat zijn de schoenen waar je altijd mee weg kan komen.

Het zijn wel je voeten
Je voeten, ze brengen je overal heen en ook weer terug. Je voeten krijgen veel te verduren gezien je er iedere dag weer op loopt. Deze wil je toch wel eens een keer verwennen? De Floris van Bommel heren collectie is online te bestellen bij To Be Dressed. Niet alleen is er veel keuze op de website, ook is er een grote sale. Zo is er ook aan de prijs gedacht na de draagcomfort en het fijne design om de show mee te stelen.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment