Beauty

Alles over nagels verzorgen

posted by Gerard mei 9, 2022 0 comments
nail-polish-gede61be9d_1920

Vind jij het belangrijk dat je nagels er verzorgt uitzien? Dan ben je waarschijnlijk wel bekend met het gebruiken van nagelproducten. Deze worden vooral gedragen, omdat ze er mooi uitzien. Maar weet jij ook dat er andere voordelen aan zitten? In deze blog lees je alle informatie over de voordelen van het dragen van nagelproducten, de verschillende soorten en welke opties jij allemaal hebt om jouw nagels er beter uit te laten zien! Klinkt dit interessant? Lees dan verder!

 

Soorten gelnagels en de voordelen

Laten we als eerst beginnen met verschillende opties voor nagelproducten. Daarna gaan we je meer vertellen over de voordelen van het dragen van nagelproducten. Nagelproducten kennen strikt genomen een viertal soorten producten die je op de nagels kunt aanbrengen: acryl nagels, gel nagels, gellak en nagellak. Gellak is een lak die je draagt als nagellak, maar veel langer blijft zitten. Dit komt door het geweldige lagensysteem van gellak. De gellak wordt aangebracht met een top coat en base coat. Doordat de gellak wordt uitgehard onder een UV-lamp is de gellak direct droog en tot wel 2 weken krasbestendig!

 

De voordelen van gellak zijn dat het de natuurlijke nagels verstevigd, de nagels behouden een perfecte glans, het blijft 2 weken zitten zonder te beschadigen, het kan binnen 10 minuten verwijderd worden en het beschadigd de eigen natuurlijke nagel niet. Veel voordelen dus. Is nagellak nieuw voor je? Dan is een gellak set voor starters misschien een goede keuze. Met behulp van deze set heb je de perfecte tool in handen om zelf aan de slag te gaan. Een nagelgroothandel zou ook heel interessant voor je kunnen zijn. Bij een nagelgroothandel vind je alle benodigdheden om jouw nagels er mooi uit te laten zien!

 

Knap jouw nagels op!

We hopen je hiermee genoeg geïnformeerd te hebben over alle manieren om jouw nagels goed te verzorgen. Wil je graag gellak set kopen of meer informatie ontvangen over de verzorging van nagels? Bekijk dan deze webwinkel. Dit is een webwinkel, waarbij je al jouw benodigdheden kunt aanschaffen om jouw nagels er mooi uit te laten zien. Zo kun jij aan de slag en je klanten blij maken met prachtige, glanzende nagels.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment