Wellness

Hoe haal je een wellness in huis?

posted by Gerard mei 11, 2022 0 comments
craniosacral-gc62232c47_1920

Hoe haal je een wellness in huis?

 

Iedereen droomt vandaag de dag wel van een eigen luxe wellness in huis. Dat is natuurlijk ook met een reden. Je zorgt met een eigen wellness in huis voor het ultieme verwenmoment voor jezelf. Ideaal als je bijvoorbeeld een lange werkdag achter de rug hebt gehad, als de kids op bed liggen of als je wilt genieten an je welverdiende vakantie. Zowel lichaam als geest raken beter in balans, zodat je je altijd weer fris en fruitig voelt.

 

Een wellness in de badkamer in de vorm van een fijne sauna

 

Denk je aan een wellness bij jou in de badkamer, dan denk je al snel aan een sauna. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat een sauna een helende werking op het lichaam heeft en goed is voor de spieren en de huid. Na een bezoek aan de sauna voelt je huid vele malen zachter aan en val je ook nog eens vele malen beter in slaap. Ga je binnenkort ook voor je eigen wellness in de badkamer?

 

Een luxe bad (met bubbels) mag niet ontbreken om tot rust te komen

 

Voor vrijwel ieder type badkamer is het mogelijk om een ligbad aan te schaffen. Een luxe bad (met bubbels) mag niet ontbreken om tot rust te komen. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke bruistabletten of magnesiumvlokken en geniet met een gezichtsmasker van een welverdiend moment voor jezelf. Het warme water doet wonderen voor je spieren en laat je helemaal tot rust komen. Beter kan het haast niet worden.

 

In een eigen wellness in huis kun je perfect je eigen beauty ritueel uitvoeren

 

In een eigen wellness in huis kun je perfect je eigen beauty ritueel uitvoeren. Denk hierbij aan het aanbrengen van een scrub, een gezichtsmasker en een haarmasker. Zowel je haar als huid krijgen een boost, waardoor je je fysiek en mentaler fit voelt. Tip! Zorg er ook meteen voor dat je altijd een badjas in de badkamer ophangt. Hierdoor geniet je na je eigen behandeling nog heerlijk na in bed.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment