Mode

7 kledingtips speciaal voor jou

posted by Gerard augustus 23, 2022 0 comments
pexels-lumn-322207

Je wilt natuurlijk elke dag goed voor de dag komen. Dit doe je door elke dag met een frisse outfit te verschijnen. Voor veel mensen is het soms lastig om een goede outfit te kiezen. Hieronder lees je 7 kledingtips die jou gaan helpen om helemaal fris voor de dag te komen

Modebewust

Om met de laatste modetrends mee te gaan, adviseren we om te kiezen voor merken zoals Street One kleding. Street one brengt collecties uit die zich focust op de modebewust vrouw die van een casual chique look houdt. Ze brengen 12 collecties per jaar uit en zo is er elke maand weer nieuwe kleding waaruit je kan kiezen. Street One vindt het belangrijk dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen in de kleding die ze dragen. 

Voorkom miskopen

De volgende kledingtip die we geven is het voorkomen van miskopen. Dit doe je door een speciale shopdag in te plannen. Het is namelijk belangrijk om goed de tijd te nemen voordat je een aankoop doet. De kans is veel kleiner dat je dan kleding in je kast hebt liggen die je eigenlijk niet leuk vindt en dus ook nooit aan zal doen. 

Wensenlijst

Wanneer je eenmaal een shopdag hebt ingepland is het handig om een wensenlijst te maken. Om ideeën op te doen voor je wensenlijst kun je instagram en tijdschriften raadplegen. 

Je bent goed zoals je bent

Zie je een leuke rok wat je graag wilt kopen maar is deze net te klein. Laat dit niet demotiverend werken. Er zijn genoeg andere kleding items die ook leuk zijn. Met de juiste kleur en vorm maak je jezelf al snel mooier. 

Impuls shoppen

Probeer impuls shoppen te voorkomen. Impuls aankopen zijn in de meeste gevallen een miskoop. Koop alleen iets als je er 100% achter staat en wees goed op de hoogte wat je allemaal in je kledingkast hebt liggen. Ontwikkel een bepaalde stijl en koop daar ook op in. Wanneer je impulsaankopen achterwege laat voorkom je een lege portemonnee, een volle kledingkast en kleding wat je nooit draagt. 

Vorm van je lichaam

Bekijk wat voor lichaamsvorm jij hebt. Niet alle kleding past bij elk lichaam. Met strakke kleding vallen de contouren van het lichaam juist beter op. Hierbij is het belangrijk waar jij als vrouw de accenten op wilt leggen. Door je vrouwelijkheid te benadrukken, hoef je niet per perse sexy gekleed te zijn.

De juiste BH

Veel vrouwen laten dit soms nog eens links liggen. Het is uiterst belangrijk om de juiste BH te kiezen. Hierbij is het zaak dat je er achter komt welke cupmaat je precies hebt. Meet met een meetlint de onderbustewijdte en de bustewijdte. De cupmaat wordt berekend met het verschil tussen deze twee en de omvang is gelijk aan de onderbuste maat.

Andere interessante artikelen

Leave a Comment